Hus fremlejes | Bofælleskabet Askebakken

Bofælleskabet Askebakken

Hus fremlejes i perioden 1. april - 15. september 2023

I Askebakken fremlejes nu Uldalsvej 2B. Huset på 82m2 er i 2 plan plus hems med bad/toilet, stort køkken, stue, 2 mindre værelser og et cykelskur. Huset udlejes helt eller delvist møbleret. Der er en lille have og så har vi gode uden- og indendørs fællesområder.

Drømmer du evt. om selv at flytte ind i et bofællesskab hvor du både har ”dit eget” og fællesskabet, så er denne fremleje en perfekt måde at lære denne skønne boligform at kende på.

I Bofællesskabet Askebakken har vi en aktiv hverdag hvor vi i fællesskab driver foreningen og vedligeholder husene. Det er en social og praktisk hjørnesten i fællesskabet at vi hjælper hinanden og skaber fælles værdi. Det er derfor en forudsætning at du/I deltager i bofællesskabets aktiviteter.

Økonomi
Husleje (inkl. indboforsikring og vask) 2.852 kr./md.
El 400-600 kr./md.
Fakta
Boligareal 82 kvm + hems
Antal plan 2
Stueplan Entre, badeværelse, opbevaringsrum under trappen, køkken m. spiseplads og udgang til egen have.
Første sal Stue & 2 værelser, samt trappe til hems.
Hems Mulighed for værelse, gæsteværelse eller kontor.
Byggeår 1983
Andet Eget cykelskur
Praktisk
Fremlejeperiode 1. april – 15. september 2023

Med til huset hører desuden adgang til alle Askebakkens skønne fælles faciliteter, som du kan læse mere om ved at følge linket nedenfor:

Hvis du er interesseret i at fremleje huset og afprøve hvad det vil sige at være en del af Bofællesskabet Askebakken i praksis beder vi dig kontakte René Ladiges på email rene@askebakken.dk eller på telefon 29 82 72 15.

Har du nogle yderligere spørgsmål til Bofællesskabet Askebakken eller huset er du velkommen til at kontakte René eller Askebakkens salgsgruppe på salg@askebakken.dk.

Du kan hente salgsopstillingen ved at trykke på knappen nedenfor.