Hussalg | Bofælleskabet Askebakken

Bofælleskabet Askebakken

Hussalg i Askebakken

På denne side finder du information om hvordan hushandler gennemføres i Bofællesskabet Askebakken.

I Bofællesskabet Askebakken har vi en aktiv hverdag hvor vi i fællesskab driver foreningen og vedligeholder husene. Det er en social og praktisk hjørnesten i fællesskabet at vi hjælper hinanden og skaber fælles værdi. Det er derfor en forudsætning at du/I deltager i bofællesskabets aktiviteter.

Interesselisten

Bofællesskabet Askebakken har en interesseliste. Alle medlemmer på interesselisten får besked via email når huse bliver sat til salg. Er du ikke allerede medlem kan du følge linket nedenfor:

Inden du/I køber et hus i Bofællesskabet Askebakken vil vi gerne lære dig/jer at kende, og give dig/jer en chance for at lære os at kende. Derfor gennemfører vi følgende aktiviteter i forbindelse med hussalg, så vi kan lære hinanden at kende:
 • Åbent hus
 • Åben fællesspisning
Er du/I interesseret i at købe et hus er det vigtigt at du/I kan deltage i ovenstående aktiviteter. Er du/I forhindret i at deltage på de konkrete datoer for et hussalg er du/I velkommen til at kontakte os på salg@askebakken.dk, og så finder vi nogle andre datoer at mødes på.

Lær os at kende

Lær os at kende

Tidslinje for salg

I forbindelse med et hussalg i Bofællesskabet Askebakken følger vi denne timeline:

 1. Huset bliver sat til salg
 2. Åbent hus med fremvisning af boligen og fællesarealer
 3. Interessetilkendegivelse (se mere nedenfor)
 4. Individuel fællesspisning med de interesserede
 5. Tilbagemelding

I forbindelse med hvert hussalg vil bofællesskabet fastsætte konkrete datoer for alle ovenstående punkter i forbindelse med offentliggørelse af salgsopstillingen.

Når et hus kommer til salg i Bofællesskabet Askebakken kan du/I komme i betragning ved at sende en skriftlig interessetilkendegivelse til Bofællesskabet Askebakken. Interessetilkendegivelsen er et dokument på cirka én A4-side, hvor du/I inkluderer:
 1. En beskrivelse af hvorfor du/I gerne vil bo i bofællesskab, bl.a.
  1. Hvad du/I søger i et bofællesskab?
  2. Hvad du/I håber at kunne gøre for bofællesskabet?
 2. En kort beskrivelse af dig/jer og dine/jeres interesser
 3. Du/I er meget velkomne til at vedhæfte et billede så vi nemmere kan genkende dig/jer
 4. Email og telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig/jer
Interessetilkendegivelsen bedes du/I sende til salg@askebakken.dk. Alle tilkendegivelser vil blive gennemgået af de nuværende beboere på et internt stormøde og prioriteret ved afstemning. De 10 ansøgninger med flest stemmer vil blive indkaldt til fællesspisning. Vi bestræber os på at give svar til alle interessenter. Bemærk venligst at vi af hensyn til GDPR ikke gemmer interessetilkendegivelserne efter hussalget er overstået. Vi beder dig derfor sende en ny ansøgning ifm. hvert hussalg.

Interessetilkendegivelse

Interesse-tilkendegivelse

Fællesspisning og tilbagemelding

Når du/I er blevet indkaldt til fællesspisning er det fordi vi gerne vil lære dig/jer bedre at kende og give dig en chance for at lære os at kende. Fællesspisningen afholdes med én husstand ad gangen, så der vil ikke være nogle “konkurrenter” til stede. Vi bestræber os på at være så mange som muligt fra Bofællesskabet, men grundet vores travle hverdage kan vi ikke garantere at alle er til stede.

Fællesspisningen foregår i vores fælleshus på Uldalsvej 2E, hvor madholdet laver sund, nærende hverdagsmad. Skriv gerne til os i god tid, hvis du/I har specielle præferencer til maden.

Efter alle interessenter har været til fællesspisning afholder vi endnu et stormøde internt, hvor vi omprioriterer alle interessede købere og giver tilbagemeldinger efter højest-til-lavest prioritet. Hvis du er heldig at blive valgt til at købe huset beder vi dig give svar inden 48 timer.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på salg@askebakken.dk.

Kontakt

Kontakt